Logo Bronzwaer Coaching voor jongeren, jongvolwassenen, studenten, BusinessCoach én NOBCO-Coach
wie is de coach

WIE IS DE COACH?

Mijn naam is Lisanne Bronzwaer en
ik ben Jongeren- & Beroepscoach Practitioner én een NOBCO-Coach.

Bronzwaer Coaching: Lisanne Bronzwaer is Jongeren- & Beroepscoach Practitioner én een NOBCO-Coach. Foto door @Studio_YmaGaray
Bronzwaer Coaching vindt OORDEELLOOSHEID heel belangrijk. Oordeelloos betekent dat alles oké is. Je leert jouw authentieke zelf kennen en je kan en mag je echte zelf zijn. Dit is een kans om jouw innerlijke rust en het gevoel van harmonie en balans te vinden. Een maatschappij waarin iedereen zijn echte zelf kan zijn, is een heel diverse samenleving. Echte inclusiviteit is dat je respect hebt voor die échte zelf; van jezelf én van de ander.
Bronzwaer Coaching vindt een GEZONDE TOEKOMST heel belangrijk. Een gezonde toekomst is een toekomst waarin je vitaal bent, in je kracht staat en lekker in je vel zit. Naast jouw welzijn, zijn duurzaamheid en milieubewustzijn de norm.  Goed voor jezelf zorgen, betekent dus ook goed zorgen voor je omgeving. Je leert keuzes te maken waar jij vierkant achter kan staan.

Een gezonde toekomst is een toekomst waarin je vitaal bent, in je kracht staat en lekker in je vel zit. Naast jouw welzijn, zijn duurzaamheid en milieu-bewustzijn de norm. 

Goed voor jezelf zorgen, betekent dus ook goed
zorgen voor je omgeving.

Je leert keuzes te maken waar jij vierkant achter kan staan.

WAAR IK IN ONS COACHINGSTRAJECT NAAR STREEF:

Oordeelloos betekent
dat alles oké is
. Je leert
jouw authentieke zelf
kennen en je kan en
mag je echte zelf zijn.

Dit is een kans om jouw innerlijke rust en het gevoel van harmonie en balans te vinden.         Een maatschappij waarin iedereen zijn echte zelf kan zijn, is een echt diverse samenleving. Inclusiviteit is daarom dat je respect hebt voor die échte zelf;

van jezelf én van de ander.

Bronzwaer Coaching vindt EIGENZINNIGHEID heel belangrijk. Een eigenzinnige manier vinden om je te uiten, die fijn voelt én recht doet aan jouw boodschap dat is creatie & expressie. Deze ontdekking kan je autonomie en vrijheid opleveren. Iedereen kan leren om deze meerwaarde te beleven, als de weg daarheen vrij is van (voor)oordelen en vol van speelsheid.  Ik begeleid je in de zoektocht naar welke vorm van expressie jouw ‘medicijn’ is . We onderzoeken samen hoe je deze kan inzetten als een verrijking die ogen opent, troost, steunt, choqueert, informeert, laat voelen en/of misschien wel geneest.

Een eigenzinnige manier
vinden om je te uiten, die
fijn voelt én recht doet
aan jouw boodschap
dat is creatie & expressie.

Deze ontdekking kan je autonomie en vrijheid opleveren. Iedereen kan leren om deze meerwaarde te beleven, als de weg daarheen vrij is van (voor)oordelen en vol van speelsheid.
Ik begeleid je in de zoektocht naar welke vorm van expressie jouw ‘medicijn’ is. We onderzoeken samen hoe je deze kan inzetten als een verrijking die ogen opent, troost, steunt, choqueert, informeert, laat voelen en/of misschien wel geneest.

Bronzwaer Coaching vindt ERKENNING heel belangrijk. Erkenning is toegeven dat álles wat jij deze wereld te brengen hebt waardevol is. Alles? Jazeker!   Zal het altijd wereldschokkend zijn? Vast niet. Zal het alle mensenlevens beïnvloeden? Die van jou waarschijnlijk wel en misschien ook wel van anderen. Een belangrijke vraag zal zijn: "waar word jíj nou blij van?" Daarmee zoek je naar jouw inspiratie, maar ook wat jij nou écht van de dingen vindt die voor jou waardevol zijn. Je hoeft daarvoor niets op te kroppen of te verbergen.

Erkenning is toegeven dat álles wat jij deze wereld te brengen hebt waardevol is. Alles? Jazeker!       Zal het altijd wereldschokkend zijn? Vast niet.      Zal het alle mensenlevens beïnvloeden? Die van jou waarschijnlijk wel en misschien ook wel van anderen.

Een belangrijke vraag zal zijn: "waar word jíj nou blij van?" Daarmee zoek je
naar jouw inspiratie, maar
ook wat jij nou écht van de
dingen vindt die voor jou
waardevol zijn.

Je hoeft daarvoor niets
op te kroppen of te verbergen. 

Bronzwaer Coaching vindt AVONTUUR heel belangrijk. Dit avontuur beleef je in jouw tempo en binnen jouw grenzen. Je gaat daarbij wel op zoek waar deze grenzen liggen en of daar nog wat rek in zit. In deze zoektocht kan jij heel veel leren en je zelf ontwikkelen. Dat kan best spannend zijn en een uitdaging. Ik zal je daarin niet forceren. Jouw veiligheid en welzijn staan voorop en jij bepaalt welke informatie bij wie komt. Maar laten we eerlijk zijn: alleen buiten jouw comfortzone is waar de magie plaats kan vinden. Dat is jouw avontuur!

Dit avontuur beleef je in jouw tempo en

binnen jouw grenzen. Je gaat daarbij wel

op zoek waar deze grenzen liggen en of
daar nog wat rek in zit.     In deze zoektocht

kan jij heel veel leren en jezelf ontwikkelen.

Dat kan best spannend zijn en een uitdaging.

Ik zal je daarin echter niet forceren. Jouw veiligheid en welzijn staat voorop en jij bepaalt welke informatie bij wie komt.

Maar laten we eerlijk zijn: alleen buiten jouw comfortzone is waar de magie plaats kan vinden. Dat is jouw avontuur!

AVON-

TUUR

MIJN OPLEIDING & PAPIEREN

Coaching is een vrij beroep: in principe kan iedereen zich dus coach noemen, met of zonder diploma’s. Ik heb ervoor gekozen de gekwalificeerde opleiding tot BeroepsCoach te volgen.

Daarnaast heb ik me gespecialiseerd tot JongenCoach.
Om te garanderen dat mijn kennis en competenties actueel blijven ben ik aangeslogen bij verschillende organisaties.

Aangesloten bij:

NOBCO        (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)

EMCC         (European Mentoring & Coaching Council) 
                    Ik werk volgens de Internationale Ethische Code
        I
k onderschrijf de Joint Statement on Climate Change


HPP      (Happy Planet Professionals) een netwerk van
        maatschappelijk bewuste zelfstandige professionals die
        willen bijdragen aan een betere wereld op ieder vlak.


CCA      (Climate Coaching Alliance) a global community of
        diverse coaches, coaching psychologists, coaching
        supervisors, facilitators, and other leadership professionals. 
        Committed to supporting viable, inclusive practices to
        maintain a flourishing planet for future generations.


Coach Circle       wil coaching toegankelijk, laagdrempelig
        en overzichtelijk maken;  met zicht op kwaliteit.

Bronzwaer Coaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.
Bronzwaer Coaching werkt volgens de Internationale Ethische Code.
Happy Planet Professional 2024

Opleidingen:

Bronzwaer Coaching heeft haar diploma BeroepsCoach én JongerenCoach gehaald bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Systemisch Coach – UNLP

Beroeps Coach – De Nederlandse Academie voor Psychotherapie
Jongeren Coach – De Nederlandse Academie voor Psychotherapie
Deze coachopleidingen bij de Nederlandse Academy voor Psychotherapie hebben het Europese kwaliteitskeurmerk EQA (European Quality Award).

Bronzwaer Coaching   |   +31 - 6 - 1986 4384 (Signal / WhatApp)   |   info @ bronzwaercoaching . nl   | KVK: 82283397 

MIJN VERHAAL

Als jongvolwassene, van middelbare scholier tot student en jong professional, wordt er regelmatig van je verwacht dat je keuzes maakt die heel veel invloed kunnen hebben op je leven en je toekomst.


En hoe ga je daar mee om? Dat is voor iedereen heel verschillend natuurlijk. Ik heb zelf de meeste keuzes gemaakt op basis van wat ik dacht dat anderen verwachtten. Mijn ouders, de maatschappij, vrienden en familie. Alle levenslessen die zij mij, vanuit goede bedoelingen, hebben meegegeven zijn echter hún levenslessen en niet die van mij.


Door meer levenservaring krijg je vanzelf meer eigen levenslessen. Toch ben ik ervan overtuigd dat je jong ook al kunt leren om je eigen keuzes te maken, op basis van je éigen wijsheid.


En dat is wat ik jongvolwassenen wil meegeven in mijn coaching.

WAAROM

Ouders, docenten, sportcoaches en alle andere volwassenen die een voorbeeld en inspiratie kunnen zijn voor jongvolwassenen hebben zelf hun eigen patronen, geleerde lessen, oude wijsheden en manieren. Dat zijn niet per se de lessen, kennis, manieren of zelfs normen en waarden die je als jongere nodig hebt om je éigen pad te vinden. Daarom biedt Bronzwaer Coaching jongvolwassenen de mogelijkheid op zoek te gaan naar hun eigen kracht en wijsheid en hoe daar vorm aan te (gaan) geven. Foto door @Studio_YmaGaray

Als kind heb ik geleerd om mij altijd zo goed mogelijk aan te passen. Dat is heel handig als je regelmatig verhuist en een grote broer hebt waarover je ouders vaak zorgen hebben. Ik voelde dat heel goed aan en had, mede daardoor, een zorgeloze jeugd.


Toen kwam de tijd om mijn éigen waarden & normen & (gender)identiteit te ontdekken. Ik zou minder gevoelig moeten worden voor groepsdruk, meer mijn eigen mening gaan vormen en mijn eigen belang vaker voorop moeten gaan stellen. Juist dát bleef toen achter. Mijn eigen “ik” was gebaseerd op mijn omgeving. Het resultaat was, dat ik heel lang niet écht antwoord kon geven op de vraag: Waar word jij nou blij van?


Ouders, docenten, sportcoaches en alle andere volwassenen die een voorbeeld en inspiratie kunnen zijn voor jongvolwassenen hebben zelf hun eigen patronen, geleerde lessen, oude wijsheden en manieren. Dat zijn niet per se de lessen, kennis, manieren of zelfs normen en waarden die je als jongvolwassene nodig hebt om je éigen pad te vinden. Daarom wil ik jongvolwassenen de mogelijkheid bieden op zoek te gaan naar hun eigen kracht en wijsheid en hoe daar vorm aan te (gaan) geven.

Lees hier meer over en door mij